Babaeski Yaza Hazırlanıyor

Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezi yaza hazırlanıyor.Babaeski Belediye Başkanlığı Park Bahçeler birimi tarafından ilçe...

Babaeski Belediye Başkanlığı tarafından ilçe merkezi yaza hazırlanıyor.Babaeski Belediye Başkanlığı Park Bahçeler birimi tarafından ilçe merkezi çiçeklendiriliyor. Belediye ekiplerince gerçekleştirilen çalışma kapsamında mevsimine uygun çiçekler başta yol kenarları, refüjler olmak üzere festival alanı ve belirlenen birçok noktaya ekilecek.

Babaeski Belediye Başkanı Abdullah Hacı “Hemşerilerimize kaliteli, yaşamaktan keyif duydukları bir kent sunabilmek için alt yapı, üst yapı, sosyal,kültürel faaliyetler ve temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra,ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız başta olmak üzere ilçemize gelen yerli ve yabancı konukların da şehrin görüntüsünden keyfi alabilmeleri için çevre ve rekreasyon düzenlemelerini de ağırlık vermekteyiz” dedi.

Reklam
Reklam

Mevsimine uygun çiçek ve bitkilerle Babaeski’nin görünümünü zenginleştirdiklerini belirten Başkan Hacı; “Park Bahçeler birimimiz faaliyetleri kendi personelimiz ve kendi ekipmanlarımız tarafından gerçekleştirilmektedir. Belediyemiz park ve bahçeler çalışmaları iki ziraat mühendisimiz gözetiminde aralıksız devam etmektedir. Park ve Bahçeler birimi belediyeler bünyesindeki en kilit birimlerin başında gelmektedir. Çünkü bir ilçeye, kente misafir olarak gittiğinizde göze batan çalışmaların başında ilçe merkezinde yaratılan çevre ve rekreasyon alanlarıdır. Bizde bu amaçla ilçemizde yeni yaşam alanları oluşturmak istiyoruz. Adil Onat Caddesi’nin de yaratmış olduğumuz yaşam alanlarını ilçemizin dört bir yanında yaymak istiyoruz. Babaeski’miz Trakya’da şuan en büyük şantiyelerden biri haline geldi. Tüm altyapımızı yeniliyoruz. Altyapı faaliyetlerimiz biter bitmez üst yapı kapsamında yapacağımız çalışmalar ile Babaeski’miz herkesin yaşamak isteyeceği, yaşamaktan büyük bir keyif alacağı bir ilçe haline gelecektir.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: