Babalar Günü-Yozgat Belediyesi, Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'neyönelik Bombalı Saldırıda Şehit Olan Teknisyen Yardımcısıİsmail Sakın'ın Dedesini, Yılın Babası Seçti

Yozgat Belediyesi, 25 Mayıs'ta Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı İsmail Sakın'ın dedesi Ali

Yozgat Belediyesi, 25 Mayıs'ta Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne yönelik bombalı saldırıda şehit olan teknisyen yardımcısı İsmail Sakın'ın dedesi Ali Karaca'yı, yılın babası seçti.

Yozgat Belediye Başkanvekili Enver Çakıroğlu, Başkan Yardımcısı Tevfik Bozkurt, Zabıta Müdürü Musa Baran ve bazı belediye personeli, Ali Karaca'yı Köseoğlu Mahallesi'ndeki evinde ziyaret ederek Babalar Günü'nü kutladı.

Ziyarette taziye dileklerini sunan Enver Çakıroğlu, "Tekrar başımız sağolsun, Allah gittiği yerde utandırmasın. Hepimizin ciğeri yandı, acınızı paylaşıyoruz. Bugün Babalar Günü olması sebebiyle sizi Yozgat'ta yılın babası seçtik" dedi.

Reklam
Reklam

Ali Karaca ise yılın babası unvanını hak etmediğini ancak tevazu gösterip bu şekilde kendisine bir jest yapılmasından dolayı memnun olduğunu ifade etti.

Torunu İsmail Sakın'ın kısa bir süre önce şehit olduğunu anımsatan Karaca, "Hepimizin yüreği yandı. Bunun son olmasını istiyoruz. Başka İsmailler ölmesin, analar ağlamasın, çocuklar yetim kalmasın. Rabbim onu bizlerden daha çok seviyormuş ki şehit mertebesinde yanına aldı. Ziyaretinizden ve beni yılın babası seçmenizden dolayı onur duydum. Hepinize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Enver Çakıroğlu ve beraberindekiler, daha sonra şehit İsmail Sakın'ın Kavurgalı köyündeki kayınpederini ve eşini de ziyaret ederek başsağlığı dilediler.

Kayseri'nin Pınarbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede 14 Haziran'da yaşamını yitiren teknisyen yardımcısı İsmail Sakın, aynı gün memleketi Yozgat'ta toprağa verilmişti.

Muhabir: Özcan Güney / Orhan Canbulatel

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: