Babalara Gebeliğin Zorlukları Uygulamalı Anlatıldı

 Medical Park Antalya Hastanesi bünyesinde oluşturulan gebe okulu eğitimlerinde baba adayları, hamileliğin zorluklarını öğrendi.

Medical Park Antalya Hastanesi bünyesinde oluşturulan gebe okulu eğitimlerinde baba adayları, hamileliğin zorluklarını öğrendi. Medical Park Antalya Hastanesi Kompleksi'nin düzenlediği gebe okulunun 3. dönem eğitimleri kapsamında anne ve baba adaylarına eğitim verildi. Derse gelen anne ve baba adayları, hamileliğin zorlukları hakkında eğitimcilerden bilgi aldı. Bazı baba adayları, karınlarına koydukları balonla hamileliğin zorluklarına tanık oldu. Gebe okulu eğitmeni Ayten Çelik, bu eğitimlerle çiftlerin birbirlerini daha iyi anladıklarını söyledi. Derslerin keyifli ve öğretici geçtiğini belirten Çelik, egzersiz yaptırılarak anne adaylarının doğuma hazırlandığını kaydetti. Çelik, derslerde uygulamalı olarak yeni doğan bebek bakımı ve gebelik sonrası beslenmenin anlatıldığını vurguladı. Diyabet eğitim hemşiresi tarafından gebelerin kan şekerinin takip edildiğini, anestezi hekimleri tarafından da doğum anestezisine yönelik bilgilendirmelerin yapıldığına dikkati çeken Çelik, çocuk sağlığı ve hastalıkları uzmanları tarafından da çocukların karşılaşabileceği sağlık sorunları hakkında bilgi verildiğini vurguladı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: