Babaları adına yaptırdıkları okulda öğrencilere eşofman dağıttılar

Siirt’te Haşim Öztanık İlköğretim İlköğretim Okulu'nda okuyan bin öğrenciye eşofman dağıtıldı.Babaları adına okul yaptıran Öztanık'ın...

Siirt’te Haşim Öztanık İlköğretim İlköğretim Okulu'nda okuyan bin öğrenciye eşofman dağıtıldı.
Babaları adına okul yaptıran Öztanık'ın çocukları tarafından gönderilen eşofmanların dağıtımı için Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş ve İl Milli Eğitim Müdürü Kamber Kızbaş ve Öztanık'ın yeğeni Mesut Kurban'ın da katıldığı bir tören düzenlendi.
Vali Yardımcısı Saltaş, törende yaptığı konuşmada eğitimin bir süreç olduğunu belirterek, okul yaptıran herkese teşekkür etti. Öztanık ailesinin örnek bir davranış göstererek babaları adına yaptırdıkları okulun öğrencilerine kırtasiye ve giyecek malzemesi dağıttıklarını kaydeden Saltaş, yapılan yardımlar için aileyi kutladı.
Saltaş, daha sonra iki öğrenciye eşofmanlarını giydirdi. Daha sonra Öztanık’ın yeğeni Mesut Kurban'ın da katıldığı törende öğrencilere eşofmanları dağıtıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz