Babalarına En Çok Onlar Benziyor

Adapazarı Belediyesi’nin Babalar Günü nedeniyle düzenlediği “Babasına En Çok Benzeyen Çocuk” konulu yarışma sonunda dereceye...

Adapazarı Belediyesi’nin Babalar Günü nedeniyle düzenlediği “Babasına En Çok Benzeyen Çocuk” konulu yarışma sonunda dereceye girenler ödüllendirildi.

Geçen haftalarda kutlanan Babalar Günü nedeniyle belediye önünde stant açan Adapazarı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü baba ve çocukların fotoğraflarını çekerek babasına en çok benzeyenleri belirledi. Yarışma sonunda dereceye girenler ailelere ödülleri Halit Evin Spor Kompleksi içinde bulunan Adana Sofrası’nda verildi.

Ödül törenine Adapazarı Belediye Başkanı Süleyman Dişli, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Yönetim Kurulu Üyesi Şenay Sakal, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Necdet Tömekçe, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Rıdvan Sezer ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Özkan Gümülcineli katıldı.

Reklam
Reklam

Yarışma sonucunda birinciliği Hakan Deniz ile oğlu Muhammed Buğra kazanırken, İbrahim Kardeş ve oğlu Tansel ikinci, Fuat Bölükbaşı ve oğlu Ulaşcan üçüncü oldu.Hicri Acar oğlu ile oğlu Kaan, Burhan Keskin ile kızı: Şerife Pınar, Faik Yolcu ile kızı Nisa, Faruk Kabadayı ile kızı Ceyda, Recep Karamehmetoğlu ile oğlu Yunus Emre, Kadir Salihoğlu ile oğlu Mete, İlhan Çevik ile oğlu Muhammet Ali hediyelerini aldı.Adapazarı Belediyesi tarafından düzenlenen törende ilk üçe girenlere 250 TL, Mansiyon ödül kazananlara ise 200 TL’lik hediye alışveriş çeki verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: