Babalıklı, Boks Milli Takımını Ziyaret Etti

AK Parti Toroslar ilçe Başkanı Bilal Babalıklı, Yıldızlar Boks Milli Takım kampını ziyaret ederek, uluslararası...

AK Parti Toroslar ilçe Başkanı Bilal Babalıklı, Yıldızlar Boks Milli Takım kampını ziyaret ederek, uluslararası turnuva öncesi sporculara başarılar diledi.

Türkiye Yıldız Erkekler Boks Milli Takımı, uluslararası boks şampiyonalarına Mersin'de hazırlanıyor. Erdemli ilçesine bağlı Tömük beldesindeki Enerji Otel'de 15 gün kamp yapan milli boksçular, Mayıs ayında Azerbaycan'da yapılacak Haydar Aliyev Boks Şampiyonası ve 22 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihleri arasında Bulgaristan'da yapılacak Avrupa Boks Şampiyonası'na burada hazırlandılar.

Reklam
Reklam

Kamplarını tamamlayan boksçuları yalnız bırakmayan AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Bilal Babalıklı, Türkiye Yıldız Erkekler Boks Milli Takım kampını ziyaret ederek, sporcularla bir araya geldi. Milli Takım Baş Antrenörü Şener Seyrek ve ekibinden çalışmalar hakkında bilgi alan Babalıklı, "Yıldızlar Boks Milli Takımı'nın kamp çalışmalarını ilimizde yapması Mersin adına mutluluk vericidir. Mersin, iklim ve tesis aşısından spor kamplarına uygun bir bölgedir. Diğer branşları da Mersin'de kamp yapmaya davet ediyorum" dedi.

Babalıklı, Mili Boks Takımı'na katılacakları uluslararası turnuvada başarılar diledi.

Baş Antrenör Şener Seyrek de Babalıklı'nın kampı ziyaret etmesinin, sporcular açısından moral olduğunu ifade ederek, sporun daha da gelişmesi için sporu seven yöneticilere ihtiyaç olduğunun altını çizdi. Mersin'in gerek ilkim gerekse de sportif potansiyeli ile gelecekte ülke sporuna önemli katkı sunacak bir şehir olduğuna işaret eden Seyrek, geçen ay Mersin'de 9 ilden 12 antrenörün katılımıyla bir kamp gerçekleştirdiklerini, 15 günlük kampta güç ve teknik ağırlıklı çalışma yaptıklarını anlattı.

Reklam
Reklam

Seyrek, 9-14 Mayıs 2012 tarihleri arasında Azerbaycan'da yapılacak Haydar Aliyev ve 22 Haziran-1 Temmuz 2012 tarihlerinde Bulgaristan'da yapılacak Avrupa Boks Şampiyonası'nda en iyi dereceyi elde etmek istediklerini de kaydederek, "Bazı aksaklıklar olmasına rağmen genel anlamda başarılı bir kamp gerçekleştirdik. Amacımız, Azerbaycan'dan ve Bulgaristan'dan madalyalarla dönüp boksta Türkiye'nin adını bir kez daha dünyaya duyurmak" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: