"Babamın vefatında arayıp dedi ki…"

Armağan Çağlayan, Gülben Ergen'le kırgınlığının nedenini ilk kez anlattı.

Bloomberg HT'de Gülin Yıldırımkaya'nın konuğu olan Armağan Çağlayan, Gülben Ergen ile aralarındaki kırgınlığın nedenini ilk kez anlattı. Popstar jürisinde jürisiyken Gülben Ergen'in "Ben stüdyoya Armağan Çağlayan ile çıkmam, Metin Akpınar ile elele çıkarım" dediğini anlatan Çağlayan babasının vefat ettiği gün de Ergen'den şöyle bir teklif almış: "İstersen bu gece seninle elele çıkarım"!
Kebapçınızın açılışına gelmediği için Gülben Ergen'e 'belki reklam olarak kendini kullandırmak istememiştir' gibi bir siteminiz olmuştu.

[**

GÜLBEN ERGEN (FOTO GALERİ)**](http://birbak.mynet.com/galeri/gulben-ergen/231/163326)

Gülben Ergen ile aranızda bir problem mi var?
Yaşanmış bir problem yok diyelim ama kırgınım. Dargın değilim, karşılaşınca yine konuşurum. Hatta geçenlerde telefon edip birşeyler sordu ve ben de cevap verdim. Ama evet, kırgınım. Benim kırgın olmam onun için birşey ifade eder mi? Onu bilmiyorum ama ben kırgınım

Tek sebep Gülben Ergen'in bu açılışa katılmaması mı?
Sadece bu açılış değil, daha öncesi var. Biz, Fox Tv'de 'Pop Star' programını yaparken dört kişilik bir jüriydik. Ben, Metin Akpınar, Bülent Ersoy ve Gülben Ergen ve böyle programlarda hep kimin önce çıkacağı gibi sorunlar vardır. Benim için değil ama bazı insanlar için bu hep derttir. Buna bağlı olarak benim kafamdaki şey şuydu: Eskiden kalma alışkanlıkla Metin Abi ile Bülent Hanım çıkar, ben de Gülben Hanım ile çıkarım diye düşünüyordum. Çünkü eski 'Pop Star'da, Bülent Hanım Orhan Abi ile ben de Ebru Hanım ile çıkıyordum. Sonrasında anlaşıldığı kadarı ile benden habersiz bu çok konuşulmuş. Gülben Hanım yapım şirketine 'ben Armağan ile çıkmam Metin Akpınar ile elele çıkarım' demiş.

[**

MAGAZİN BİRBAK'I FACEBOOK'TAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYIN...**](http://www.facebook.com/pages/Magazin-Birbak/162650420431413)
Bu bir yandan iyi Bülent Hanım size kalmış!
Yok, sonrasında herkes soyadı sırasına göre tek tek çıktı. Bu çok komik gazinoya çıkar gibi... Bu bana çok garip geliyor. Burası gazino değil, bu mantığı anlamıyorum. Gülben Hanım'ın 'Armağan ile çıkmam' söylemine çok kırıldım. Kiminle istersen onunla çık bu çok önemli değil ama bunu yapım şirketine söylemek ve bunun benim kulağıma gelmesi beni çok incitti.
Sonrasında program devam ederken babam vefat etti ve o gecede yayın vardı. Senelerce insanlara, 'annen baban ölse bile sen bize bunu hissettirmemek zorundasın', 'show must go on' dedikten sonra, cenazem olsa da o gece yayına çıkmak zorundaydım ve o gece cenazeden ben yayına giderken; Gülben Hanım telefon etti 'istersen bu gece seninle elele inebilirim' dedi ve bu hareket beni daha da çok kırdı.

O geceye mahsus lütufta bulundu yani, sizi onore etti öyle mi?!
Evet, bu beni çok kırdı.

Peki bunu kendisiyle konuştunuz mu?
Hayır, kırgınlığımı ilk defa burada anlatıyorum. Kimseye dargın değilim, sadece kırgınım. Yapılanı şık bulmuyorum. Sonra şöyle gerekçeler oldu: 'Ben Pop Star'da dört sene boyunca Ebru Gündeş ile çok özdeşleştiğim için oda kendini Ebru Gündeş'ten ayrı bir yere koymak istediği için benle elele çıkmak istememiş' vs. Yine de benim için kırıcıydı.