Babası Gibi Motosiklet Kazasında Öldü

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, on beş yıl önce babası Ali Hikmet Kocabaş’ı motosiklet kazasında kaybeden genç,...

Manisa’nın Turgutlu ilçesinde, on beş yıl önce babası Ali Hikmet Kocabaş’ı motosiklet kazasında kaybeden genç, babasıyla aynı kaderi paylaştı.

Sefa Kocabaş (21) yönetimindeki 45 TP 244 plakalı motosiklet, Turgutlu İzmir karayolu Nif Çayı Köprüsü mevkiinde köprünün korkuluklarına çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan Sefa Kocabaş ile arkasında yolcu olarak bulunan arkadaşı Samet Köprülü (22) ağır yaralandı. Turgutlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Sefa Kocabaş tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Reklam
Reklam

Özel bir şirkette muhasebeci olan Sefa Kocabaş'ın babası Ali Hikmet Kocabaş'ın da 15 yıl önce motosiklet kazasında vefat ettiği belirtildi.

Turgutlu Devlet Hastanesine gelen anne Ayşe Kocabaş’a burada oğlunun ölüm haberi uzunca bir süre söylenemedi. Daha sonra acı haberi alan Ayşe Kocabaş sinir krizi geçirdi.

MOTOR TUTKUSU HAYATINA MALOLDU

Turgutlu’da çevresi tarafından sevilen Sefa Kocabaş, motosikletlere olan ilgisiyle tanınıyordu. Sosyal paylaşım sitesinde motosikletli bir çok fotosu bulunan talihsiz gencin ölüm haberini alan arkadaşları da hastanede büyük üzüntü yaşadı. Cenazenin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Sefa Kocabaş’ın ablasının Kıbrıs’ta hemşire olarak görev yaptığı belirtildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: