Babası iftarda yemek dağıtırken havuzda boğulan çocuk toprağa verildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyenin aşevinde babası iftar vakti yemek dağıtırken süs havuzuna düşerek can veren...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde belediyenin aşevinde babası iftar vakti yemek dağıtırken süs havuzuna düşerek can veren çocuk gözyaşları içinde toprağa verildi.
Manavgat Belediyesi Aşevi'nde dün babasının yemek servisi yaptığı sırada bahçedeki süs havuzunda boğulan Abdullah Dönmez (5) cenazesi Cuma Namazı'na müteakip kılınan cenaze namazından sonra Kavaklı Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Oğlunu toprağa veren acılı baba Şaban Dönmez gözyaşlarını tutamadı. Küçük çocuğun cenaze namazına Manavgat Belediye Başkan Yardımcısı Ali Çelik, birim amirleri, Belediye Meclisi üyeleri, BBP Manavgat İlçe Başkanı Ali İhsan Kılınç ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Oğlu toprağa verildikten sonra yakınlarının boynuna sarılarak bir süre gözyaşı döken Dönmez, oğlunun anısını yaşatacak hiç bir fotoğrafının bulunmadığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz