Babasına Meydanda Doğum Günü Sürprizi Yaptı

Kastamonu'da üniversite öğrencisi genç kız, arkadaşlarıyla meydanda pankart açarak, 53 yaşına giren babasının doğum gününü kutladı.

Kastamonu'da üniversite öğrencisi genç kız, arkadaşlarıyla meydanda pankart açarak, 53 yaşına giren babasının doğum gününü kutladı.

Kastamonu Üniversitesi (KÜ) Grafik Tasarım Bölümü 2. sınıf öğrencisi Başak Pekgeldi, Cumhuriyet Meydanı'nda babasına doğum günü sürprizi hazırladı. Meydana 220 mumla "baba seni seviyorum" yazan Pekgeldi, babasını çağırarak, 25 arkadaşına "Sözcükler anlatmaz bazen her şeyi. Sen, beni biliyorsun, ben seni" pankartı açtırdı.

Sürprizi görünce kısa süreli şaşkınlık yaşayan Süleyman Pekgeldi, kızıyla doğum günü pastasını kesti.

Reklam
Reklam

Üniversite öğrencisi Pekgeldi, AA muhabirine yaptığı açıklamada, babası için farklı bir şey yapmayı düşündüğünü belirterek, arkadaşlarıyla doğum günü sürprizi hazırladıklarını söyledi.

Sürprizi gören babasının gülümsediğini ifade eden Pekgeldi, "Rüzgarın azizliğine uğradık, mumların hepsini yakamadık. Yakamasak da babamın yüzündeki gülücük yetti. Babamın bir dahaki doğum gününde Ankara'da olacağım. Önümüzdeki yıl büyük çaplı şeyler yapmayı düşünüyorum. Kızılay Meydanı'nda daha büyük, geniş ve alevli şeyler planlıyorum" şeklinde konuştu.

Baba Pekgeldi ise kızının tahsili için Ankara'dan Kastamonu'ya geldiğini kaydederek, "Bizim için Ankara'da bitiş, Kastamonu'da başlangıç oldu. Başak gibi bir çocuğa sahip olmak çok güzel bir duygu. Allah her babaya böyle bir kız nasip etsin. Düzenini kurana kadar hayatımı ona adadım" ifadesini kullandı.

Muhabir: Özkan Beyer/Ferdi Akıllı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz