Babasından Dayak Yedi, Arkadaşını Öldürdü!

Adana'da 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi F.A.Y., babasından dayak yediği gün, üzerinde baskı kurup şiddet uyguladığını...

Adana'da 13 yaşındaki ortaokul öğrencisi F.A.Y., babasından dayak yediği gün, üzerinde baskı kurup şiddet uyguladığını ileri sürdüğü okul arkadaşı 14 yaşındaki Mücahit Polatoğlu'nu bıçakla öldürdü. Cinayete kurban giden Polatoğlu'nun sosyal paylaşım sitesindeki bir mesajında, "Dünü düşünüyorum dün geçti yarına umut var mı, gençliğe de güvenmem ölenler hep ihtiyar mı" sözü dikkat çekti.

Olay, merkez Seyhan ilçesi Aydınlar Mahallesi 24 Kasım Ortaokulu'nun önünde yaşandı. İddialara göre, aynı okulda öğrenim gören F.A.Y. ile Mücahit Polatoğlu, okulun önünde karşılaştı. Bu sırada bilinmeyen bir sebeple iki çocuk arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine F.A.Y., yanındaki bıçakla Mücahit Polatoğlu'nu göğsü ile sol koltuk altından yaraladı. Acil yardım ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çukurova Doktor Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Polatoğlu, yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polatoğlu'nun babası Ağa Polatoğlu, oğlunun kimseye karışmayan bir yapıda olduğunu belirterek, bıçaklandığını söylediklerinde inanamadığını bildirdi.

Reklam
Reklam

Bu arada, bıçaklama olayını gerçekleştirdikten sonra kaçan F.A.Y., Fevzipaşa Mahallesinde, suç aleti bıçakla birlikte yakalandı. Emniyet Çocuk Şube Müdürlüğü'nde psikologlar eşliğinde ifadesi alınan F.A.Y.'nin, Polatoğlu'nun kendisine şiddet uygulayıp baskı kurduğunu söylediği öğrenildi. Gözaltına alınan F.AY.'nin aynı gün babası Ayhan Y. tarafından darp edildiği de ortaya çıktı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: