Babasını bıçaklayan zanlı eve tekrar gelince yakalandı

Akrabalarının düğününe katılmama nedeniyle anne ve babası arasında yaşanan tartışmaya ortak olan evin genci, sinirlerine...

Akrabalarının düğününe katılmama nedeniyle anne ve babası arasında yaşanan tartışmaya ortak olan evin genci, sinirlerine hakim olamayınca babasını bıçakladı. Olay sonrasında baba Kocaeli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Üstünü değiştirmek için tekrar eve gelen genç, polis tarafından yakalandı.

İddialara göre; peyzaj işleriyle uğraşan Mehmet Vural (51), önceki gün Sapanca`da yapılan baldızının oğlunun düğün törenine katılmadı. Bu nedenle de Mehmet Vural ile eşi arasında tartışma çıktı. Birbirleriyle küsen çift, sabah yine aynı nedenden dolayı evlerinin bahçesinde tartışmaya başladı.

Reklam
Reklam

Annesiyle babasının tartıştığını duyan Mesut Vural (30), bahçeye inerek onları ayırmak istedi. Mesut Vural, babasına “ayıp ettin” deyince bu sefer de oğulla baba tartışmaya başladı. Tartışmanın büyüyüp küfürleşmeye dönmesi nedeniyle sinirlerine hakim olamayan Mesut Vural, evdeki ekmek bıçağıyla babasına saldırdı. Babasını sol karın boşluğu üstünden bir kez bıçaklayan Mesut Vural, hemen olay yerinden kaçtı. Baba, kanlar içinde yere yığılırken evdekiler hemen ambulans çağırdı.

Kısa sürede olay yerine gelen ambulansla baba Mehmet Vural, Kocaeli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ağır yaralı Mehmet Vuralın hayati tehlikesinin olduğu ve hemen ameliyata alındığı öğrenildi.

Kaçan Mesut Vural ise olayın ardından üstünü değiştirmek için tekrar eve gelince Kocaeli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yakalandı. Zanlı, ifadesi alınmak üzere asayiş şubesine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz