Babasını Öldüren Genç Kız Tutuklandı

Mersin'de dün annesinden boşandıktan sonra bir başkası ile evlenen babasını iş yerinde tabanca ile vurarak...

Mersin'de dün annesinden boşandıktan sonra bir başkası ile evlenen babasını iş yerinde tabanca ile vurarak öldüren Hülya A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, dün sabah Çankaya Mahallesi İstiklal Caddesi üzerindeki patiseri dükkanına gelerek babası Mehmet A.'yı tabanca ile vurarak öldürdükten sonra suç aleti tabanca ile birlikte yakalanan Hülya A. (24), emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi. Hülya A., çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak ceza evine konuldu. Hülya A.'nın annesi Leyla A.'da savcılıkta ifade verdi.

Reklam
Reklam

Hülya A.'nın, emniyetteki ifadesinde pişman olmadığını söylediği öğrenilirken, babasını tabanca ile vurduktan sonra patiseri dükkanında eline geçirdiği bir bıçakla da boğazını kestiği anlaşıldı. Şüphelinin, cinayeti işlediği ruhsatsız tabancayı da bir süre önce öldürdüğü babasından aldığını söylediği ifade edildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: