Babasını Uyuşturucu Parası Yüzünden Öldürmüş

Fatih KARAÇALI / ADANA, Merkez Yüreğir İlçesi'nin Havutlu Kurtuluş Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı Günay Özdemir ile babası Nihat Özdemir arasında tartışma

Fatih KARAÇALI / ADANA, Merkez Yüreğir İlçesi'nin Havutlu Kurtuluş Mahallesi'nde uyuşturucu bağımlısı Günay Özdemir ile babası Nihat Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Özdemir, mutfaktan aldığı bıçakla babasını bıçakladı. Ağır yaralanan Nihat Özdemir götürüldüğü hastanede yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.
Cinayetten sonra gözaltına alınan Günay Özdemir, kullandığı uyuşturucunun etkisinde olduğu için sorulara cevap veremedi. Sabaha kadar gözyaşı döken Özdemir, kendine geldikten sonra tekrar sorguya alındı. Özdemir, "Bu yaşıma kadar hep dayak yedim. Kafamda 20 tane yara izi var. Para istedim vermedi, uyuşturucu alacaktım. Vermeyince tartışmaya başladık, bana sopayla vurdu. Ben de bıçakladım" dedi.
'İNSAN BABASINI İSTEYEREK ÖLDÜRÜR MU?'
Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadenin ardından adam öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen Günay Özdemir, sağlık kontrolünden geçirildi. Adli Tıp Birimi'ne getirilen Özdemir, görüntü alan gazetecilere saldırmak istedi. Özdemir, "İnsan babasını isteyerek öldürür mü? Benim babam ölmüş, siz neyin derdindesiniz" diye bağırdı. Günay Özdemir, sağlık kontrolünün ardından adliyeye götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz