Babasının arabasına binmeyince...

Ümraniye'de önceki gün meydana gelen kazada ölen 4 kişiden biri olan 3 yaşındaki Beyza'nın kuzenleriyle birlikte olmak için babasının değil de dayısının arabasına bindiği öğrenildi.

İstanbul Ümraniye'de yola çıkan yaban domuzlarından birine çarpan Ercan Temel'in kullandığı otomobil, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti.

Bir kamyonla çarpışan otomobil, daha sonra su kanalına uçtu. Bu sırada olay yerinden geçen Berna Aşkın'ın kullandığı otomobil de domuz sürüsüne ve kamyona çarpmamak için direksiyonu kırınca şarampole uçtu. Kazada Ercan Temel (26), eşi Perihan (26), 7 yaşındaki kızları İrem ile yeğenleri Beyza Bağ (3) yaşamını yitirdi. Ailenin en küçük ferdi 4 aylık Senem bebek ise ağır yaralandı. Kazada kamyon sürücüsü ve diğer aracın sürücüsü Berna Aşkın da hafif yaralandı. Görgü tanıkları, kazaya yola aniden fırlayan yabani domuz sürüsünün neden olduğunu anlattı. Kazadan geriye ise bir ailenin yok olmasına neden olan ve kazada telef olan yaban domuzu kaldı.

Reklam
Reklam

BABASININ ARABASINA BİNMEYİNCE... Ercan Temel ve ailesinin, Çengelköy'deki evlerine ziyarete gittikleri kız kardeşi Aysel Bağ ve eniştesi Ayhan Bağ'ın tek çocukları olan 3 yaşındaki Beyza'nın, babası Ayhan Bağ'ın kullandığı otomobile binmek istemediği ve kuzenleriyle birlikte yolculuk yapmak için dayısının kullandığı otomobile bindiği öğrenildi. Ayhan Dağ'ın öndeki otomobildeki kızının ölümüne tanıklık ettği belirtildi.