Babasının Maaşı Bilgisayar Almaya Yetmeyince Başkandan Istedi

İzmir Şair Eşref İlköğretim Okulu yedinci sınıf öğrencisi Canan Atmaca, 2013’e beklemediği bir sürprizle başladı....

İzmir Şair Eşref İlköğretim Okulu yedinci sınıf öğrencisi Canan Atmaca, 2013’e beklemediği bir sürprizle başladı. Babasının alamadığı bilgisayar isteğini Başkan Cevat Durak'a ileten küçük Canan, bu hayaline kavuştu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak’ın, 26 Aralık 2012’de kadın danışma merkezleri gönüllü ve üyelerine verdiği yeni yıl yemeği, Canan’ın hayallerinin de dönüm noktası oldu. Yemeğe annesi Tunay Atmaca ile birlikte gelen 13 yaşındaki Canan, bir anda karşısında bulduğu Belediye Başkanı Durak’a, en çok sahip olmak istediği şeyi söyledi. “Bir bilgisayarım olsun isterdim.” diyen Canan’ın hayalini anlattığı Başkan Durak, yeni yılın ilk günlerinde sözünü tuttu ve küçük kıza diz üstü bilgisayar hediye etti.

Reklam
Reklam

Canan Atmaca’yı; annesi Tunay, babası Erdal, kardeşleri 9 yaşındaki Yunus ve 7 yaşındaki Emre’yle birlikte makamında ağırlayan Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak da duygu dolu anlar yaşadı. 'Eğitimde fırsat eşitliği' noktasında belediye olarak üzerlerine düşeni yapmak için her türlü imkanı zorladıklarını belirten Başkan Durak, “Hiçbir çocuğumuzun eğitimde geri kalmasını istemiyoruz. Canan’ın gözlerinde da o pırıltıyı gördüm. Biliyorum ki çok başarılı olacak. Biz de onu alkışayacağız.” dedi.

Babasının şoför maaşının bilgisayar almaya yetmediğini söyleyen Canan, hediyesini Başkan Durak’tan alırken duyduğu mutluluğu ise daha da başarılı olma sözü vererek dile getirdi. Başkan Durak’a teşekkür eden Canan Atmaca, “Arkadaşlarımın bir çoğunda bilgisayar var. Ödevlerini oradan yararlanarak yapıyor. Ben de onlardan görüp hep imreniyordum. Ancak babamın durumu iyi değil, alamadı. En çok istediğim şeyi Başkanım Cevat Durak gerçekleştirdi. Çok teşekkür ederim.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: