Babasının makamına oturdu

Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu...

Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu ilköğretim okulu öğrencisi oğlu ibrahim Aydın'a devretti.

Başkan Aydın, Cumhuriyet İlköğretim Okulu yetkilileri ile kendi oğlu İbrahim Aydın'ın da aralarında bulunduğu öğrencileri makamında ağırladı. Törende okul yönetimi tarafından belirlenen öğrenci İbrahim Aydın, başkan babası Kadir Aydın'ın makamına oturdu. Okul müdürü Hasan Bozat, hem öğrenci İbrahim Aydın, hem de Belediye Başkanı Kadir Aydın'ın bu karardan haberdar olmadığını söyledi. Bozat, bu kararla Başkan Aydın'a güzel bir sürpriz yaptıklarını kaydetti. Babasının makamına oturan öğrenci İbrahim Aydın, eskiyen sınıf kapılarının değiştirilmesini ve okul kapısındaki kaldırım parkelerinin yenilenmesini istedi. Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, okul sınıf kapılarını 1 Eylül, kaldırım taşlarını ise 30 Nisan tarihine kadar yenileme sözü verdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: