Babasının yalısına taşındı

Boşanma hazırlığında olan Süreyya Yalçın, evini terk edip baba evine gitti.

İşadamı Faruk Yalçın'ın kızı Süreyya Yalçın, ikinci eşinden de ayrılmaya karar verdi. "Türkiye'nin Paris Hilton'u" olarak anılan sosyetik güzel, ağustosta hayatını birleştirdiği Önder Bekensir ile boşanmak üzere...

Günaydın'da yer alan habere göre, konu ile ilgili konuşmaktan kaçınan Yalçın, birkaç gündür ailesinin Kanlıca'daki yalısında kalıyor. Ailesinin desteğini arkasına alan sosyetik güzelin kafasının karışık olduğu ve eşinin barışmak için aileleri araya koyduğu söyleniyor.

Reklam
Reklam

Yalçın, eşinin ABD'li eski sevgilisinden gelen SMS'leri görünce evliliğini noktalamaya karar verdi. Courtney adlı eski sevgilisi ile görüştüğünü inkâr etmeyen Önder Bekensir eşine, aralarında bir şey olmadığını ispat etmeye çalışıyor.

NATO müteahhidi olarak tanınan ve bir milyar dolar servetiyle Forbes'ın "dünyanın en zenginleri" listesinde 746'ncı sırada yer alan Faruk Yalçın'ın küçük kızı olan Süreyya Yalçın, Bekensir'le 7 Ağustos'ta evlenmişti. Çiftin düğünü, 20 bin doları havai fişek masrafı olmak üzere 150 bin dolara mal olmuştu.