Babasız Kalan Bebeği Unutmasın Diye Ölen Sevgilisini Fotoğraflarla Yaşattı!

Genç annenin dramı

Sierra Sharry ile tanışın

Oklahoma'dan Sierra Sharry ve Lane Smith, 2014 yılında anne-baba olacaklarını öğrendiklerinde kendilerini harika bir geleceğin beklediklerini düşünüyorlardı. Sierra, Lane'in baba olacağını öğrendiğinde çok mutlu olduğunu ve yepyeni bir maceraya onunla birlikte hazır olacağını belirttiğini söylüyor.

Lane hayattayken...

Fakat kader ağlarını ölmüş, Lane Temmuz 2014 tarihinde bir tekne kazasında hayatını kaybetmiş.. Sierra o günden sonra asla kendine gelememiş, en iyi arkadaşını, sevgilisini ve çocuğunun babasını kaybettikten sonra toparlanamamış. Fakat hikaye burada bitmiyor

Lane'in trajik ölümünden sonra oğulları Taos dünyaya gelmiş. Sierra, Taos ve Lane'in olduğu bir fotoğrafları olmadığından çok üzülürken, çareyi Photoshop'ta bulmuş.

Reklam
Reklam

Kayli Rene isimli bir fotoğrafçıdan üçünü de aynı kareye yerleştirmesini isteyen genç kadın, ileride çocuğuna göstereceği yegane fotoğrafa kavuşmuş.

Kaynak:http://metro.co.uk/2015/04/04/young-mum-has-dead-partner-photoshopped-into-first-family-photo-with-their-newborn-son-5134784/