Babayı Yaralayıp, Oğlunu Öldürdüğü Iddia Edilen Sanığa 28 Yıl 4 Ay Hapis

Adana’da havale parası yüzünden bankacı eşi A.A.’ya hakaret ettiği gerekçesiyle işadamı Muzaffer U.’yu (53) yaralayıp...

Adana’da havale parası yüzünden bankacı eşi A.A.’ya hakaret ettiği gerekçesiyle işadamı Muzaffer U.’yu (53) yaralayıp oğlu Doğukan’ı (24) öldürdüğü iddiasıyla yargılanan banka müdürü Soner A. (38) önce müebbet hapse mahkûm edildi.

“Kasten öldürme ve yaralama” suçundan Adana 2.Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasına çıkan tutuklu sanık Soner A.’ya verilen cinayet dolayısıyla verilen ceza iyi halden 25, yaralamadan ise haksız tahrik ve iyi hal indirimi ile 3 yıl 4 ay olmak üzere 28 yıl 4 ay hapis cezasına indirildi.

Reklam
Reklam

26 Ocak 2011 tarihinde Çolakoğlu İşhanı’nda meydana gelen olay sonrası tutuklanan Soner A., Adana 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde karar duruşmasını çıktı. Duruşmada ilk ifadelerini tekrarlayan A. olayın eşinin havale parası istemesinden kaynaklandığını söyledi. Muzaffer U.’nun eşine hakaret ettiğini ve konuşmak bürosuna gittiğini hatırlatan Soner A. “Eşime yapılan hakaretleri sordum; kabul edip, elini beline götürdü. Refleks olarak ben de korunmak için silahımı çektim. Kapıda görünen oğlu ile üzerime geldi. Panikleyince bir el yere ateş ettim. Sonrasında silah iradem dışında ateşlendi.”dedi.

Duruşmaya katılmayan müteahhit Muzaffer U. ise ev alan bir müşterisinin aynı bankadaki hesabına havale yapılmaması yüzünden bankacı A.A. tartışma yaşadıklarını kaydetmişti. Bankanın özel müşterisi olduğuna işaret eden müşteki U., iki gün sonra A.A.’nın eşi olduğunu belirten kişinin bürosuna gelerek önce kendisine sonra oğluna ateş açtığını dile getirip, şikayetçi olmuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: