Bacakları Kopan Hamile Kediye Protez Bacak Takıldı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde kaza sonucunda iki bacağı kopan hamile kedi, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde kaza sonucunda iki bacağı kopan hamile kedi, İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'nde hem yeni protez bacaklarına kavuştu, hemde yavrusunu dünyaya getirdi.

İnegöl’de plakası ve sürücüsü belirlenemeyen bir aracın çarpması sonucu sokak kedisinin arka iki bacağı koptu. Hamile olan kediyi bu halde gören bir hayvansever yakında bulunan İnegöl Belediyesi Sahipsiz Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ne götürdü. Burada ameliyata alınan kedi bir gün sonra yavrusunu dünyaya getirdi. Tedavi merkezinde kediye daha sonra protez bacaklar katıldı. Yeni bacaklarına kavuşan kedi, yürümeye başladı.

Reklam
Reklam

Ameliyatı gerçekleştiren veteriner hekimler, kedinin önce kopan iki bacağına müdahale edildiğini, bir gün sonra da yavrularını doğurduğunu belirttiler. Protez takıldığını ve ve şu anda sorun yaşanmadığını belirten merkez görevlileri, kısa süre sonra da kauçuktan pati takılacağını söylediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: