Bacaların en önemli sorunu denge

Baca İmalatçılar ve Uygulayıcıları Derneği Genel Koordinatörü Makine Yüksek Mühendisi Ümit Erturhan, bacalarda en büyük...

Baca İmalatçılar ve Uygulayıcıları Derneği Genel Koordinatörü Makine Yüksek Mühendisi Ümit Erturhan, bacalarda en büyük sorunun denge olduğunu söyledi.
Mimarlar ve Makine Mühendisleri, özellikle kış aylarında önemi daha da artan bacalar konusunda Mimarlar Odası Bursa Şubesi ve Makine Mühendisleri Odası Bursa Şubesi tarafından Bursa Akademik Odalar Birliği’nde ortaklaşa düzenlenen seminerde bilgilendirildi. Baca konusunda bilgi veren Yüksek Makine Mühendisi Ümit Erturhan, bugüne kadar gerçekleştirdikleri incelemelerde birçok ev, işyeri ve benzeri yerlerdeki bacalarda denge sorununun olduğunu dile getirdi. Yönetmeliklerdeki değişikliklerden bahseden Erturhan, baca uygulamalarının Türk Standartlar Enstitüsüne (TSE) uygun şekilde gerçekleştirilmesi gerektiğini ifade etti.
Makine Mühendisi Hamit Mutlu ise baca montajlarının ehil insanlar tarafından yapılması gerektiğini ve bu işi Bursa’da layıkıyla gerçekleştiren yaklaşık 15-20 firmanın olduğunu belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz