Bacanağı tarafından vurulan kişi, ağır yaralandı

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir kişi, tavuk çiftliğinin işletilmesi konusunda aralarında anlaşmazlık olan bacanağı tarafından tabancayla...

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir kişi, tavuk çiftliğinin işletilmesi konusunda aralarında anlaşmazlık olan bacanağı tarafından tabancayla vurularak ağır yaralandı.
Osmanlı köyünde yaşayan Feyzi A., evinin yakınında aralarında tavuk çiftliğinin işletilmesi konusunda anlaşmazlık bulunan bacanağı A.D. ile karşılaştı. Çıkan tartışmada A.D., bacanağı Feyzi A.'ya tabancayla ateş etti. Feyzi A., göğsüne ve ayağına isabet eden üç kurşunla ağır yaralanırken, bacanağı kaçtı.
Bir köylü tarafından ağır yaralı halde bulunan Feyzi A., olay yerine çağrılan ambulansla önce Kaynarca Devlet Hastanesi'ne ardından da Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Ameliyatın ardından yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Feyzi A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Öte yandan jandarma kaçan A.D.'nin yakalanması için başlattığı çalışmayı sürdürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz