Badak’tan Kepez Esnaf Ve Kefalet Kooperatifi’ne Ziyaret

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret...

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti.

AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, AK Parti Kepez İlçe Teşkilatı Başkanı Bahattin Bayraktar ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte S.S. Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret ederek Başkan Sevimçok ve yönetimi ile bir süre görüştü. Badak, Sevimçok kent merkezinde esnaf standartlarının oluşması ve esnaf enflasyonunun önlenebilmesi için mücadele ettiğinden dolayı teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Badak, “Bu kentin esnafını temsil eden kişiler olarak sizlerin, esnafın daha iyi iş yapabilmesi, dükkanların kimliklerinin oluşturulması için mücadele ettiğinizi biliyor ve bu çabanızı da takdirle karşılıyoruz. Bu konu ile ilgili olarak da Esnaf ve Ticaret Odalarının getireceği her türlü öneriye de destek vermeye hazırız. Bu sorunlara birlikte çözüm üretebilir, konuyu Ticaret ve Sanayi Bakanlığına götürerek de somut bir çözüme kavuşturabiliriz. Bu şekilde de hem yeni işyeri açacak olan esnafı, hem de yerleşik mevcut esnafı korumak adına, kabul edilebilir bir standardizasyona gidilebilir” diye konuştu.

S.S. Kepez Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Abdullah Sevimçok ise Badak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirterek, aynı iş kolundan olan esnaf dükkanlarının birbirinin yanına yığılmaları önlemek için belirli standartların getirilmesi gerektiğini söyledi. Kayıtlı olmayan esnafa da bir çözüm üretilmesi gerektiğini ifade eden Sevimçok, bu konuda da çalışmalar yaptıklarını sözlerine ekledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: