Badminton Analigde Türkiye Üçüncüsü oldu

Spor Genel Müdürlüğü tarafından Denizli’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Final Müsabakalarında ilimizi temsil eden Kayseri erkek takımımız Türkiye üçüncüsü oldu.Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Final Müsabakaları 5 - 7 Nisan 2019 tarihleri arasında Denizli Hasan Güngör Spor Salonunda yapıldı.12 kız ve 12 erkek takımından 120 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonucunda Kayseri Erkek Badminton takımımız Türkiye üçüncüsü oldu.Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Anadolu Yıldızlar Liginde büyük bir başarı sergileyerek Türkiye üçüncüsü olan Kayseri Badminton takımımızı ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Spor Genel Müdürlüğü tarafından Denizli’de yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Final Müsabakalarında ilimizi temsil eden Kayseri erkek takımımız Türkiye üçüncüsü oldu.
Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Final Müsabakaları 5 - 7 Nisan 2019 tarihleri arasında Denizli Hasan Güngör Spor Salonunda yapıldı.
12 kız ve 12 erkek takımından 120 sporcunun mücadele ettiği müsabakalar sonucunda Kayseri Erkek Badminton takımımız Türkiye üçüncüsü oldu.
Kayseri Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici; Anadolu Yıldızlar Liginde büyük bir başarı sergileyerek Türkiye üçüncüsü olan Kayseri Badminton takımımızı ve Antrenörlerini tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz