Badminton-"İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi" 1. Etap Müsabakaları Başladı (Fotoğraflı

Düzce'de "İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi" 1. etap müsabakaları başladı.

Düzce'de "İşitme Engelliler 2013 Badminton Ligi" 1. etap müsabakaları başladı.

İşitme Engelliler Badminton Milli Takım Antrenörü Ertan Özkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye İşitme Engelliler Spor Federasyonu'nca 18 Temmuz Spor Salonu'nda düzenlenen müsabakalara toplamda 9 kulübün katıldığını anlattı.

Müsabakaların çok güzel geçtiğini anlatan Özkan, "6 etaptan oluşacak ligin sonunda seçmiş olduğumuz sporculardan milli takım oluşturup 27 Nisan'da Slovakya'da yapılacak turnuvaya, 26 Ağustos'ta ise İşitme Engelliler Olimpiyatları'na katılacağız" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Özkan, çok genç sporculara sahip olduklarına dikkati çekerek, gelecek yıllarda yapılacak Avrupa ve dünya şampiyonalarında güzel dereceler almayı hedeflediklerini kaydetti.

İki gün sürecek müsabakaların 2. etabı, 16-17 Şubat tarihleri arasında Karabük'te yapılacak.

Muhabir: Onur Orhan / Ömer Ürer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: