Badminton'da Murat ve Özge finalde kaybetti

Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan Badminton Open Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası’nda bugün final maçlarına...

Antalya Dilek Sabancı Spor Salonu’nda yapılan Badminton Open Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası’nda bugün final maçlarına çıkan Özge Bayrak ve Murat Şen rakiplerine yenilerek gümüş madalyada kaldılar.
Günün ilk maçında finalde Yunan Anne Hald Jensen’e 2-1 yenilen Özge Bayrak, gümüş madalyada kaldı. Bayanlarda dünya sıralamasında 61. sırada bulunan Özge Bayrak, son derece çekişme içinde geçen maçta rakibi karşısında kritik hatalar yaptı ve turnuvayı 2. olarak tamamladı.
Tek Erkeklerde ise Murat Şen Alman rakibi Fabian Hammes’e 2-0 yenildi ve gümüş madalya kazandı. Başarılı sporcumuz, dünya sıralamasında 112. sırada bulunuyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz