Bafra Belediyesi 150 Kombine Aldı

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar'ı ziyaret ederek, belediye olarak 150...

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Samsunspor Kulübü Başkanı Emin Kar'ı ziyaret ederek, belediye olarak 150 adet kombine bilet satın aldı.

Nuri Asan Tesisleri Yönetim Binası'na gelen Başkan Zihni Şahin, "Kombine bilet kampanyanıza, Bafra Belediyesi olarak destek vermeyi amaçladık. Bu yüzden 150 adet kombine bilet almayı kararlaştırdık" dedi.

Başkan Emin Kar da Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e teşekkür etti ve hedeflerinin 10 bin kombine satmak olduğunu belirterek, "Samsun'daki tüm kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin de kombine bilet almaya davet ediyorum. Kulübümüz zor bir dönemden geçtiğini artık söylemeye gerek yok. Bu yüzden herkesin Samsunspor Kulübü'ne maddi ve manevi anlamda destek vermelerini istiyorum. Çünkü Samsunspor bu şehrin markası ve herkesin ortak paydası" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Başkan Emin Kar, konuşmasının ardından Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin'e kombine kartlarını teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: