Bafra Devlet Hastanesi Özel Hastaneleri Aratmayacak

Samsun'un Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Davut Çepni, yıllık 650 bin hastaya sağlık hizmeti...

Samsun'un Bafra Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Davut Çepni, yıllık 650 bin hastaya sağlık hizmeti verdiklerini, 250 yataklı yeni hastaneye kavuştuklarında fiziksel şartları ile Bafra Devlet Hastanesi'nin özel hastaneleri aratmayacağını söyledi.

Başhekim Uzm. Dr. Davut Çepni yaptığı açıklamada, Bafra Devlet Hastanesi'nin tüm çalışanlarının özverili çalışmaları ile halka her zaman en iyi şartlarda sağlık hizmeti vermeye çalıştıklarını belirtti. Devlet Hastanesi'nde yakın zamanda 1 milyon 350 bin liraya alınan MR cihazı sayesinde hastaların başka yerlere gitmesini önlediklerini açıklayan Çepni, hastanede sürekli olarak tıbbi cihazların yenilendiğini ve sayılarında artış olduğunu, 250 yataklı yeni hastaneye kavuştuklarında fiziksel şartları ile Bafra Devlet Hastanesi'nin özel hastaneleri aratmayacağını ifade etti.

Reklam
Reklam

57 hekim, 461 personel ve 209 şirket işçisiyle bacasız fabrika olduklarını söyleyen Çepni, 2004 yılında başhekim olarak göreve başladığında yıllık 224 bin hasta sayısının 650 bine ulaştığını ve hastanenin zarar eden değil, kar eden bir hastane olduğu belirtti. Çepni, "Tıbbi atıkların insanlarımızın sağlığı için daha düzenli ve sağlıklı olabilmesi için bir tıbbi atık deposu yapmayı uygun gördük ve Karadeniz'in en modern atık deposunu hastanemize kazandırarak büyük bir sorunu çözmüş olduk" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz