Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğünden Bayram Önlemi

Bafra ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanırken İlçe Emniyet Müdürlüğü, olası hırsızlık ve yan kesicilik olayları için geniş çapta güvenlik önlemi aldı.

Bafra ilçesinde Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanırken İlçe Emniyet Müdürlüğü, olası hırsızlık ve yan kesicilik olayları için geniş çapta güvenlik önlemi aldı. İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Abdurrahman Mankan, Kurban Bayramı arifesinde cadde ve sokaklarda yoğun bir kalabalık olduğunu belirterek, gerekli önlemleri aldıklarını söyledi. Mankan, "Şu an için vatandaş bayramlık alışverişleri için mağazalara ve pazar yerlerine ağırlık vermiş. Bizler de İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak olası bir hırsızlık ve yan kesicilik olayını önlemek amaçlı, ölçenin en yoğun ve hareketli bölgelerine asayiş ekiplerimizi görevlendirdik. Trafik konusunda da ilçemizin en işlek caddelerinde, trafik sorunu yaşanmaması konusunda ekiplerimizi yönlendirdik. Vatandaşımız şüphelendikleri kişi ya da kişiler konusunda 155 Polis imdat hattını arayarak, bizlerden yardım alabilirler” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: