Bafra OSB'de Bedelsiz Arsa Tahsis Süresi Uzatıldı

 Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) bedelsiz arsa tahsis süresinin uzatıldığını söyledi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, Bafra Organize Sanayi Bölgesi'nde bedelsiz arsa tahsis süresinin uzatıldığını söyledi. Başar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yatırımcıları Bafra'ya çekmek istediklerini söyledi. OSB'de yatırımcılara kolaylık sağlamak için bedelsiz arsa tahsisi yapıldığını belirten Başar, "4562 sayılı yasaya göre Organize Sanayi Bölgelerindeki parsellerin kısmen bedelsiz olarak tahsisine ilişkin süre uzatımı 21 Eylül 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girmişti. Buna göre bölgemizde, kısmi bedelsiz arsa tahsisi 12 Nisan 2015 tarihine kadar uygulanacaktır. Arsa tahsisinin yapılmasından sonra yatırımcı 1 yıl içinde ruhsat almak zorunda olup ruhsattan sonra da 2 yıl içinde üretime başlaması gerekmektedir" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz