Bafra Ülkü Ocakları'ndan, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Ziyaret

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Polis Haftası dolayısıyla Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetim kurulu, Polis Haftası dolayısıyla Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Eroğlu, ziyarette, emniyet teşkilatının Türk milletinin emniyet ve asayişinin bekçisi olduğunu söyledi.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 168. yılı dolayısıyla Bafra Emniyet Teşkilatı'nın Polis Haftası'nı kutlayan Eroğlu, "Yapılan ziyarette Bafra'da gençliğin sorunları ve çözüm yolları ile ilgili görüş alışverişinde bulunduk. Özellikle uyuşturucu ve diğer sorunlarla ilgili emniyet teşkilatımızla birlikte neler yapabileceğimizi konuştuk" dedi.

Reklam
Reklam

Bafra İlçe Emniyet Müdür Yardımcısı Mustafa Yiğit ise Bafra Ülkü Ocakları ve Eğitim Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetiminin yapmış oldukları ziyaretten memnun olduklarını söyledi.

Muhabir: Yaşar Karaman / Fatma Kalay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: