Bafra’da “Kadın Yasal Hakları Eğitimi”

Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM), Bafra Belediyesi işbirliğinde “Kadın Yasal Hakları Eğitimi” düzenledi.KADEM Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Tuba Rana Antep ve KADEM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Miyaser Koç tarafından verilen eğitim öğrencilerden yoğun ilgi gördü.

Kadın ve Demokrasi Derneği(KADEM), Bafra Belediyesi işbirliğinde “Kadın Yasal Hakları Eğitimi” düzenledi.
KADEM Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat Tuba Rana Antep ve KADEM Hukuk Komisyonu Üyesi Avukat Miyaser Koç tarafından verilen eğitim öğrencilerden yoğun ilgi gördü. Kültür Merkezine gelen izleyicileri Belediye Başkanı Zihni Şahin karanfil vererek karşıladı.
KADEM Samsun Temsilcisi Meral Kıvırıcı yaptığı konuşmada, "KADEM ülkemiz çapında 30 il temsilciliğine ulaşmış durumda. Özellikle kadınlara yönelik çalışmalarla dikkat çekiyoruz. Samsun’da da hem kadın ve hukuk alanında gençlik çalışmaları ve kadın eğitimi alanında çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.
Kadın Yasal Hakları Eğitimi’nde, Avukat Tuba Rana Antep, kadına yönelik şiddete ilişkin hükümler ve iş hukukunda kadınlara ilişkin düzenlemeler üzerinde durarak kadınların yasal haklarının neler olduğu, nerede ve ne şekilde kullanılabileceği konularına değindi.
Program sonrası katılımcılar merak ettikleri konularda sorular sorarak cevaplarını aldılar.

Reklam
Reklam