Bafra'da Motosiklet Sürücülerine Denetim

 Bafra ilçesinde Trafik Polisleri çevreye rahatsızlık veren ve tescilsiz, kasksız motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim yaptı.

Bafra ilçesinde Trafik Polisleri çevreye rahatsızlık veren ve tescilsiz, kasksız motosiklet kullanan sürücülere yönelik denetim yaptı. İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği Ekiplerince işlek cadde ve sokaklarda düzenlenen trafik uygulamasında çevreye rahatsızlık veren motosiklet sürücülerine trafik cezası yazıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada ise şöyle denildi: "İlçemizde çok sayıda çevreye rahatsızlık veren, Trafik tesciline kayıtlı olmayan ve bağırtılı egzozlu motosiklet ve otomobiller bulunmakta. Bunlarla ilgili denetim uygulamalarını sıklaştırdık. Bununla birlikte gece ve gündüz olmak üzere belli saatler arasında yaptığımız uygulamalarda, otomobillerde aşırı sesli müzik dinleyenlere, motosikletlerde bağırtılı egzoz ve evrak eksiği olanlara cezai işlem uygulanıyor. Motosiklet kazalarının artmasıyla birlikte sıklaştırdığımız uygulamalardan vatandaşımızın da memnun olduğunu belirledik. Sürücülerin evraklarının tam olması dahilinde sürücüye örnek teşkil ettiğinden dolayı teşekkür edip gönderiyoruz. Bu uygulamalarımızı vatandaşımızın huzuru için her gün arttıracağız.”

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz