Bafra'da Okul Öncesi Ve Görsel Sanatlar Sergisi Açıldı

Bafra Kuşçular Gülizar Kahve İlkokulu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı okul öncesi ve görsel sanatlar sergisi açılışı yapıldı.

Bafra Kuşçular Gülizar Kahve İlkokulu, 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı okul öncesi ve görsel sanatlar sergisi açılışı yapıldı. Okul bahçesinde düzenlenen serginin açılışına Kaymakam Ali Katırcı, İlçe Garnizon ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Tahsin Nas, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, kurum müdürleri, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı. Kaymakam Katırcı, Kuşçular Gülizar Kahve İlköğretim Okulu'na yapmış oldukları çalışmalar ve etkinliklerden ötürü teşekkür etti. Okul Müdürü Ahmet Gülerdil, protokole ve öğrenci velilerine hoş geldiniz konuşması yaparak, okuldaki faaliyetler hakkında bilgi verdi. Kuşçular Gülizar Kahve İlkokulu'ndan 1976 senesinde mezun olduğunu söyleyen Samsun Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Nas, "Mezun olduğum okulda düzenlenen böyle bir sergi açılışına katılmaktan çok mutlu oldum. Ben burada tam beş yıl okudum ve mezun oldum. İnşallah bundan sonra da buradan yeni kaymakamlar, yeni milli eğitim müdürleri, yöneticiler çıkacağına eminim. Ben bu etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından okula yapılan maddi ve manevi desteklerinden ötürü gönüllülere protokol tarafından teşekkür edilerek plaket verildi. Ardından, ilkokul ve okul öncesi öğrencilerinin hazırladıkları el işi çalışmaları ve resim sergisi açıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: