Bağ evinde yangın faciası

İzmir'in Selçuk İlçesi'nde, bir bağ evinde uyumaları için bırakılan 3 çocuk, çıkan yangında diri diri yandı.

Edinilen bilgiye göre, olay dün gece 22.00 sıralarında Yediuyuyanlar Mevkii'ndeki bir bağ evinde meydana geldi. İddiaya göre, mandalina bahçesi içerisindeki bağ evinde kalan ve bahçenin bekçiliğini yapan Aydın'ın Nazilli İlçesi nüfusuna kayıtlı baba Ayfer Karadeniz ile anne Selma Karadeniz, çocukları Emin (7), Aykut (5) ve Önder'i (2) uyumaları için evde bırakıp, kapıyı da üzerlerine kilitleyerek misafirliğe gittiler.

Karadeniz çiftinin evden ayrılmalarının ardından bağ evinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Ahşap olan bağ evinde alevlerin yükselmesi ile birlikte 3 çocuk feci şekilde yanarak can verdi. Bağ evinin yerleşim birimi dışında olması nedeniyle Selçuk Belediyesi'ne ait itfaiye ekipleri yangına bir müddet sonra müdahale ederek söndürebildi. Yangının ardından geriye kül olan bina ve 3 çocuğun cesetleri kaldı.

Reklam
Reklam

Görgü tanıkları, bağ evinde önce bir patlamanın meydana geldiğini, ardından da yangın çıktığını, evin ahşap olması nedeniyle alevlerin bir anda binayı sardığını ifade ettiler.

Bir kadının kendilerine yapacağı yardımı almak amacıyla, bağ evinden ayrıldıkları öğrenilen Karadeniz çifti olayı duyunca sinir krizleri geçirdi. Acılı anne-baba, Selçuk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Anahtar Kelimeler: