Bagajda 600 Gram Eroin Ele Geçirildi

Batman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından düzenlenen operasyonda bir aracın bagaj...

Batman Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) tarafından düzenlenen operasyonda bir aracın bagaj kısmında 600 gram eroin ele geçirdi. Olayla ilgili 2 kişi tutuklandı.

Bir ihbarı değerlendiren Batman KOM ekipleri Van’dan gelip bir otele yerleşen iki şahsa yönelik operasyon düzenledi. Operasyonda gözaltına alınan T.A. ve T.T. adlı şahısların otele yakın bir yere park ettikleri araçta yapılan aramada bagaj kısmında torba içinde gizlenmiş 600 gram eroin ele geçirildi. Batman Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı doğrultusunda ele geçirilen eroin maddesine ve araca el konuldu.

Reklam
Reklam

Emniyet Müdürlüğünde yapılan sorgularının ardından adli mercilere sevk edilen 2 şahıs tutuklanarak Batman M.Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: