Bağbaşı Ve Gökpınar'ın Yağmur Suyu Hattının Temeli Atıldı

Denizli Belediyesi, Bağbaşı ve Gökpınar bölgesi yağmur suyu hattının inşasına başladı. 50 kilometre uzunluğundaki hat...

Denizli Belediyesi, Bağbaşı ve Gökpınar bölgesi yağmur suyu hattının inşasına başladı. 50 kilometre uzunluğundaki hat 21 milyon liraya mal olacak.

Bağbaşı bölgesi yağmur suyu hattı inşasının başlaması dolayısıyla düzenlenen törene Denizli Valisi Abdülkadir Demir, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli milletvekilleri Nihat Zeybekci, Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar ile çok sayıda davetli ve vatandaşlar katıldı.

Başkan Zolan, yağmur suyu isale hattının 50 kilometre uzunluğunda olacağını belirtti. Zolan, 240 gün içerisinde tamamlanacak projenin sona ermesi ile sel felaketine karşı bütün önlemlerin alınmış olacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Milletvekili Zeybekci de Denizli’nin Türkiye’de parmakla gösterilen bir il haline geldiğini belirterek, “4 yıl önce altyapı projesine başladığımızda, birileri çamur üzerinde siyaset yapıyordu. Altyapının altında kalmamız için dua ediyorlardı. Ama o çamur içinde siyaset yapanlara inat, Denizli halkı bize emaneti bir kez daha teslim etti. Yağmur yağdığında Denizli sele maruz kalıyordu. İnsanlar, karşıdan karşıya geçemiyordu. 2011 ile 2012 yılında Denizli yağış açısından en yoğun yağmur yağdığı dönemi yaşadı. Ama şükürler olsun o görüntüler eskide kaldı. Yurt dışından gelen vatandaşlarımız bize diyorlar ki 'Denizli Paris’ten daha güzel bir şehir oldu'. Bu yüzden Denizlililer ezilmiş değil başları dimdik yürüyorlar. Hiç de mütevazi olmayacağız, Denizli Türkiye’nin parlayan yıldızı ve dünya ile yarışan bir şehir oldu.” diye konuştu.

Vali Demir ise Denizli’nin, son 10 yılda yapılan yatırımlarla büyük aşama katettiğini anlattı. Demir, “Atyapı projesinin ardından son rötuşlar yapılıyor. Sulama projeleri gerçekleştiriyoruz. Denizli Belediyesi’nin yanı sıra devlet yatırımları da önemli oranda arttı” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Konuşmaların ardından, projeye ilk harç konularak temel atıldı. Ardından, vatandaşları dinleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, çözüm için yapılması gerekenleri anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz