Bağcı; Osmancık Yatırımları İle Buluşuyor

Osmancık'ta AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ilçeye gelecek yatırımlar hakkında bilgi verdi.

Osmancık'ta Güreş Müsabakalarını izleyen AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ilçeye gelecek yatırımlar hakkında bilgi verdi.

AK Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, “Osmancık’a geçen yıl Güreş Eğitim Merkezi için söz vermiştim. Bu işin de sonuna geldik. Gelecek yıl Güreş Eğitim Merkezi’ni hizmete açmayı hedefliyoruz. Ayrıca Gençlik Merkezi kurulması için de çalışmalarımız sürüyor. Yeri bile ayarlandı. Mahallelerimizde yollar, alt yapı hizmetleri yapıldı. Her mahalle parkına kavuştu. En önemlisi de bölgeye hizmet edecek hastane inşaatı hızla yükseliyor. Osmancık’ta yatırımlar sürüyor” dedi.

Reklam
Reklam

Osmancık’ta festival kapsamında düzenlenen Güreş Müsabakalarında katılan ve Osmancık halkına hitap eden Ak Parti Çorum Milletvekili Dr. Cahit Bağcı, ilçede gerçekleştirilen yatırımlar hakkında bilgi verdi. Osmancık’ta bir çok alanda yatırımlar gerçekleştirildiğine dikkat çeken Dr. Bağcı, Mahallelerimizde alt yapı ve yol yatırımları devam ettiğini ifade ederek, Her mahalle belediyemizin çalışmaları ile parkına kavuştuğunu, Çocuklarımız için oyun alanları oluşturulduğunu, En önemlisi de hastane inşaatı hızla yükseldiğinini kaydederek, Osmancık bölgeye hitap edecek olan modern bir hastaneye kavuşacağını belirtti.

Geçtiğimiz yıl katıldığı festival programında Güreş Eğitim Merkezi için söz verdiğini hatırlatan Bağcı, bu yatırımın sonuna geldiklerini ve Osmancık’ın gelecek yıl Güreş Eğitim Merkezi’ne kavuşacağını kaydetti. Gençlik Merkezi için de çalışmaların devam ettiğini kaydeden Bağcı, Dutludere Sulama projesi için de çalışmaların sürdüğünü ifade ederek her alanda yatırımların ilçeye kazandırıldığını ve kazandırılmaya devam edildiğini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: