Bağcılar Belediyesi 11.11.2011'de 28 çifti evlendiriyor

Bağcılar Belediyesi tarafından 11.11.2011 tarihinde gerçekleştirilecek toplu nikah töreni ile 28 ihtiyaç sahibi çiftin nikahını...

Bağcılar Belediyesi tarafından 11.11.2011 tarihinde gerçekleştirilecek toplu nikah töreni ile 28 ihtiyaç sahibi çiftin nikahını kıyılacak.
Bağcılar Belediyesi tarafından yapılan araştırmada ihtiyaç sahibi olduğu belirlenen 28 çift, 11 Kasım’da yapılacak toplu nikah şöleni ile evlendirilecek. Nikahları Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı tarafından kıyılacak çiftlerin bütün ihtiyaçları da Bağcılar Belediyesi tarafından karşılanacak.
Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ailenin toplumun en küçük yapı taşı olduğunu belirterek, “Bu müesseseyi korumamız gerekiyor. Bunun için ihtiyaç sahibi gençlerimizi yıllardır düzenlediğimiz Toplu Evlendirme Şölenleri ile evlendiriyoruz. Bu yıl ise düğün şölenimizi 11 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirerek onlara unutamayacakları bir düğün yapacağız.” diye konuştu.
Öte yandan, evliliklerini 11 Kasım 2011 tarihinde gerçekleştirmek isteyen çok sayıda çift de Bağcılar Belediyesi Evlendirme Şefliğine müracaatta bulundu. 67 çift nikahlarının 11 Kasım’da kıyılması için başvuruda bulundu. 11 Kasım tarihinde Bağcılar’da toplam 95 kişinin nikahı kıyılacak. 11 Kasım günü Bağcılar Belediyesi’nin Toplu Düğün Şöleni ile nikahını kıyacağı 28 çiftin dışında 67 çift de nikahlarının 11 Kasım’da kıyılması için başvuruda bulundu. 11 Kasım tarihinde Bağcılar’da toplam 95 kişinin nikahı kıyılacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz