Bağcılar Belediyesi’Nden Engelli Vatandaşlara Özel Referandum Hizmeti

İSTANBUL (DHA)- BAĞCILAR Belediyesi, 16 Nisan’da yapılacak referandumda engelli seçmenlerin rahat oy kullanabilmeleri için özel hizmet sunacak. Engellilerin oy kullanacakları okullara

İSTANBUL (DHA)- BAĞCILAR Belediyesi, 16 Nisan’da yapılacak referandumda engelli seçmenlerin rahat oy kullanabilmeleri için özel hizmet sunacak.

Engellilerin oy kullanacakları okullara ulaşımının sağlanması amacıyla 9 adet asansörlü özel araç, 25 binek araç ve 1 de ambulans hizmet verecek. Engelli seçmenler evlerinden özel araçla alınarak, oy kullanacakları okullara götürülecek. Oy kullanma işlemi tamamlandıktan sonra engelli seçmenler yeniden araçlarla evlerine bırakılacak.

“ENGELLİ HEMŞEHRİLERİM DEMOKRATİK HAKKINI RAHATÇA KULLANACAK”

Reklam
Reklam

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağrıcı, oy kullanma işlemlerini rahatlıkla yerine getirmek isteyen bine yakın engelli vatandaşları olduğunu söyledi. Seçmenlerin zorluklarla karşılaşmaması için her türlü imkânı sağlayan Çağrıcı, “Engelli hemşerilerim inşallah 16 Nisan’da oylarını hiçbir sıkıntı ve zorlukla karşılaşmadan kullanacak. Bağcılar Belediyesi olarak onlara her alanda hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

(FOTOGRAF)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: