Bağcılar Güneşli'de tavuk vahşeti görüntülendi

İstanbul Bağcılar'dan bir okuyucumuzun gönderdiği görüntüler kanımızı dondurdu. Bir adam sokak ortasında çocukların içinde akıl almaz bir vahşete imza atıyor, çevredekiler ise sessizce izliyor...

MYNET HABER MERKEZİ

İstanbul Bağcılar-Güneşli Evren Mahallesi Demir Sokak'ta gerçekleşen 'tavuk vahşeti' bir okuyucumuz tarafından görüntülendi ve Mynet WhatsApp Haber Hattımıza ulaştırıldı. Görüntülere neresinden baksanız skandal! Bir adam uygunsuz bir ortamda uygunsuz şartlarda tavukları adeta katlediyor. Ve şahıs vahşeti etrafına toplanmış küçük çocukların gözleri önünde gerçekleştiriyor. Her yer kan revan...

OKUYUCUMUZ OLAYI ŞÖYLE ANLATIYOR:

İstanbul Bağcılar'da sıradan bir gün. Aracından tavukları çıkarıp çoluk çocuğun önünde kesen vatandaş tavukları tek tek sattı. Maalesef video çekmedim. O an belediyeyi aradım ama 1 saat boyunca gelen de olmadı. Dün akşam saat 19:00 civarı evimde otururken bir anda tavuk bağırmaları duydum bir süre ne olduğunu anlayamadım. Camdan baktığımda bir vatandaşın arabasından tavukları çıkarıp bacaklarının arasına alarak boynundan kesip attığını gördüm.

Reklam
Reklam

"BAŞI KOPAN TAVUKLARI ÇOCUKLARA TEKMELETTİ"

Bu esnada tabi çocuklar da oradaydı ve bu tavukları kesen vatandaş tavuklar çırpınmasın diye zaman zaman tavuklara ayağıyla vurduğu oldu. Bunu gören bir kaç çocuk da aynı şekilde boynu kopan tavuklara tekme atıyordu. Yaklaşık olarak 20'ye yakın tavuk kesildi ve orada satıldı. Bu esnada Bağcılar Belediyesi'ni arayıp durumu bildirdim, fakat hiçbir şekilde gelen olmadı.

"BELEDİYEYE YAKINIZ, ARADIM GELEN OLMADI"

Yer tam olarak: Bağcılar-Güneşli Evren Mahallesi-Demir Sokak. Bulunduğumuz yer belediyeye 15 dk. mesafede. Bu tavuk kesme olayı da 1 saat sürdü. Aradığım halde bu kadar zaman içinde ne gelen giden olmadı.

*EDİTÖRÜN NOTU: Bu tür olaylar sık sık Mynet WhatsApp Haber Hattımıza gelmektedir. Belediyeler ve ilgili birimler vatandaşların uyarılarını dikkate alarak ve kendi oluşturdukları ekipleriyle denetimler yaparak bu tür olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemleri bir an önce çok daha kapsamlı ele almalılar ve uygulamalılar. LÜTFEN BİR AN ÖNCE HAREKETE GEÇİN, ÇOCUKLARIMIZA BU MANZARALARI İZLETMEYİN!

Reklam
Reklam

_

MYNET WHATSAPP HABER HATTI İLETİŞİMİ:_


NOT: Yoğunluktan dolayı mesajlarınıza hemen geri dönemeyebiliriz ancak yolladığınız her haber ekibimiz tarafından incelenip, değerlendirilmektedir. İlginiz ve sabrınız için teşekkür ederiz.