Bağcılar Tiyatro Okulu yeni öğrencilerini bekliyor

Bağcılar Belediyesi bünyesinde açılan tiyatro okulunda yeni dönem kayıtları başladı. 4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlara...

Bağcılar Belediyesi bünyesinde açılan tiyatro okulunda yeni dönem kayıtları başladı. 4-5 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek sınavlara 7 yaşındaki çocuklar ve üzeri yaş gruplarındaki herkes katılabilecek.

Ünlü Tiyatro Sanatçısı Ulvi Alacakaptan’ın sanat yönetmenliğinde devam eden Tiyatro Okulu’na farklı yaş gruplarında oluşturulacak sınıflarda geleceğin tiyatrocuları yetiştirilecek. Tiyatro okulunda 7-1, 12-15 ve 16 yaş grubu olmak üzere üç grup halinde dersler veriliyor. 16 yaş üstü büyükler grubuna ise sahne, diksiyon, dramaturji, beden dili, pandomim, sinema ve müzik dersleri veriliyor.

Reklam
Reklam

Yeni tiyatro sanatçılarının yetişmesi için tiyatro okulu açtıklarını söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “7’den 70’e tiyatroya ilgi duyan herkesi tiyatro okulumuza bekliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz