Bağcılar'a Akıllı Otopark Kurulacak

 Bağcılar Meydanı'nın yakınında, 7 aracın park edilebileceği bir alanda inşa edilen akıllı otopark, 48 araç kapasitesine sahip olacak.

Bağcılar Meydanı'nın yakınında, 7 aracın park edilebileceği bir alanda inşa edilen akıllı otopark, 48 araç kapasitesine sahip olacak. Bağcılar Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, otopark problemine ekonomik ve güvenilir çözüm sağlayan Poli Park sistemi Bağcılar'da hizmete girecek. Otopark sıkıntısı yaşanan yerlerde, trafiği rahatlatma amacıyla kurulan elektromekanik sistemli akıllı parklar, küçük alanlarda, geniş kapasiteli olarak kullanılabilecek. Arsa maliyetinin azalmasında önemli rol oynayan akıllı otoparklarda araçların dış cephesi, tüm iklim şartlarında çevresel etkenlerden korunabilecek. İşlemlerin otomatik olarak yapılabileceği otoparklarda, araç sahibi bıraktığı aracını, zemin kattaki sorumlu personelden alacak. Açıklamada görüşlerine yer verilen Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, şehirleşme adına önemli projeleri hayata geçirdiklerini ve ortaya çıkan sorunlara çözüm bulmak için teknolojiden faydalandıklarını belirterek, ilçede yaşanan park sorununa dikkati çekti. Çağırıcı, Atatürk Havalimanı ve sanayi bölgelerine yakın konumdaki ana ulaşım güzergahlarının kavşağındaki Göztepe ve Demirkapı mahallelerine de katlı otopark inşa edeceklerini bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: