Bağcılar’da bahar temizliği başladı

Bağcılar Belediyesi, zorlu geçen kışın ardından bahar temizliğine başladı. Caddelerden başlayan temizleme ve asfalt tamiratlarına...

Bağcılar Belediyesi, zorlu geçen kışın ardından bahar temizliğine başladı. Caddelerden başlayan temizleme ve asfalt tamiratlarına sokaklarla devam ediliyor.
Bağcılar Belediyesi, havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte bahar temizliğine başladı. Bu yıl kış mevsiminin sert ve kar yağışlı geçmesinden dolayı hem ilgili müdürlükler tarafından çevre temizliği yapılıyor hem de bozulan asfaltların tamiratı yapılıyor. İlçedeki tüm ağaçların da budama başta olmak üzere temizlik ve bakımı yapılıyor.
Yüzyıl Mahallesi’nden başlayan çalışmalara Bağcılar’ın diğer mahalleleri ile devam ediliyor. Kamusal kullanım alanları ile caddelerden başlayan çalışmalar sokaklarla devam ediyor. Çalışmalara, Zabıta, Fen İşleri, Çevre Koruma Kontrol ve Park Bahçeler müdürlüğü ekipleri katılıyor.
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte bahar temizliğini başlattıklarını ifade eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, “Ekiplerimiz, caddelerden başlayarak sokak sokak, hem ilçemizin genel temizliğini yapıyor hem de bozulan asfalt ve kaldırımların tamiratını yapıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz