Bağcılar'da Meclis Üyeleri Bir Araya Geldi

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 2009-2014 yıllarında Bağcılar Belediyesi'nde görev yapan meclis üyeleriyle bir araya geldi.

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 2009-2014 yıllarında Bağcılar Belediyesi'nde görev yapan meclis üyeleriyle bir araya geldi. Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Engelliler Sarayı'nda gerçekleştirilen toplantıda, Çağırıcı, hizmetlerinden dolayı meclis üyelerine teşekkür ederek plaket verdi. Toplantıda konuşan Çağırıcı, hizmetlerin gerçekleşmesinde belediye meclis üyelerinin önemli katkılarının olduğunu belirterek, "Son 5 yılda Bağcılar'ın gelişim ve değişim sürecinde gerek iktidar gerekse muhalefette bulunan değerli meclis üyelerimize desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadesini kullandı. - "En hayırlı hizmet Engelliler Sarayı" Belediyenin yaptığı en önemli ve hayırlı hizmetin, Engelliler Sarayı olduğunu belirten Çağırıcı, burada 6 bin 500 engellinin hiçbir ücret vermeden hizmet gördüğünü kaydetti. Çağırıcı, eğitim gören ve meslek sahibi olan birçok engelliyi de işe yerleştirdiklerini ifade ederek, ilçede özellikle sosyal ve kültürel alanda büyük bir gelişimle değişim yaşandığına işaret etti. Nostalji Bahçeleri, Osmanlı, Malatya, Kastamonu ve Sivas konakları, Kadın ve Aile Kültür Sanat Merkezi, muhtarlık binaları, aile sağlık merkezleri, bilgi evleri, kapalı spor salonları, yüzme havuzları gibi hizmete sunulan birçok projeyle ilçenin yapısal çehresinin değiştiğini aktaran Çağırıcı, Bağcılar Belediyesi'nin özellikle imar planları ve alt yapısal anlamda ilkeli duruşuyla İstanbul'a damgasını vurduğunu kaydetti. Çağırıcı, "Şu anda belediyemizin vermiş olduğu öz güvenle birçok önemli yapı şirketi Bağcılar'a yatırım yapıyor. Sosyal yaşam alanlarıyla konutlar inşa ediyor. Bu ilkeli duruşumuz sayesinde yatırımların devamı gelecektir" ifadelerini kullandı. -"İstanbul, Bağcılar'ı konuşacak" Yaptıkları kentsel dönüşüm ve meydan projesiyle İstanbul'un Bağcılar'dan bahsedeceğini belirten Çağırıcı, farklı bir uygulamayla kentsel dönüşüm projesine hız verdiklerini, ilçenin daha modern görünmesi için çalışmalarına devam ettiklerini belirtti. Meydan Projesi'nde çalışmalarda son aşamaya gelindiğini kaydeden Çağırıcı, "İstanbul'un en büyük meydanı Bağcılar'da olacak" dedi. Toplantıya, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: