BAGEV 3 Ilin Ekonomi Profilini Çıkaracak

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu toplantısında, Burdur, Isparta ve Antalya'nın ekonomik profilinin çıkarılması için çalışma başlatılması kararı

Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı (BAGEV) Yönetim Kurulu toplantısında, Burdur, Isparta ve Antalya'nın ekonomik profilinin çıkarılması için çalışma başlatılması kararı alındı.

BAGEV Yönetim Kurulu Başkanı Ali Çandır başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda BAGEV Kariyer İnsan Kaynakları Portalı'nın çalışmaları hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi verildi.

2013-2014 yılı yol haritasının belirlendiği toplantıda, Burdur, Isparta ve Antalya'yı kapsayan Batı Akdeniz Bölgesi'nin ekonomisinin profili ve gelişimi ile ilgili araştırmalar ve çalışmalar yapılması kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Toplantıda alınan kararlara göre 3 ilin üniversitesinin öğretim üyelerinin bir araya gelerek "BAGEV Akademik Grubu" adı altında çalışmaları yürüteceği belirtildi. Ayrıca "5T" olarak tanımlanan tarım, turizm, ticaret, teknoloji, taşımacılık alanında bölgesel raporların hazırlanması ve çalışma grubu, sosyal, kültürel, ekonomik farkındalığı ve birlikte hareket etme kültürünü artırıcı faaliyetleri yapacak çalışmaların gerçekleştirilmesi kararlaştırıldı.

Başkan Çandır, yaptığı konuşmada, Batı Akdeniz ekonomisini geliştirmek üzere kurulan BAGEV'in kendine yeni hedefler belirlediğini, bu hedeflere ulaşmak için yönetim olarak çalıştıklarını söyledi.

Muhabir: Volkan Poliçe

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: