Bağımsız adaydan, şalvarlı propaganda

Antalya Bağımsız Milletvekili adayı Zeliha Daşıyıcı, şalvar ve köylü kıyafeti giyerek Alanya Cuma Pazarı'nı gezdi ve broşürlerini dağıtarak pazar esnafı ile vatandaşlardan oy istedi.

Milletvekili adaylarının, 12 Haziranda yapılacak seçimle ilgili çalışmaları yoğunlaşıyor. Alanya'da yaşayan Antalya Bağımsız Milletvekili Adayı Zeliha Daşıyıcı, Cuma Pazarı'nı gezdi. Şalvar, naylon ayakkabı giyen ve yazma takan bağımsız aday, pazar esnafı ile alışveriş yapan vatandaşlara projelerini, hedeflerini, yapmak istediklerini anlattı.

Daşıyıcı, milletvekili olması halinde öncelikle Alanya'nın il olması ve Gazipaşa Havaalanı'nın yörenin ihtiyacına cevap verecek standartta açılması için çalışacağını söyledi.

Reklam
Reklam

Alanya'nın yazın çok hareketli olmasına rağmen kışın ölü bir şehir haline geldiğini anlatan Daşıyıcı, ''Yazın çalışıp kışın ölmeyeceğiz. Bunun için Alanya'nın il olması gerekiyor. Alanya'nın il olması için oylarınızı bana verin'' dedi.

Gazipaşa Havaalanı'nın açılmasının engellendiğini de öne süren Daşıyıcı, ''Havaalanı konusu neredeyse gündeme getirilmek bile istenmiyor. Havaalanı için yıllardır çalışıldı ve yatırım yapıldı ama şimdi atıl duruyor. Burayı yörenin ihtiyacına en iyi şekilde cevap verecek nitelikte hizmete açmak lazım. Bunu yapmaya çalışacağım'' diye konuştu.

Gazetecilere de açıklamalarda bulunan Daşıyıcı, Türk kadınının tarihten beri ülkenin meselelerine duyarlı olduğunu ve savaşlar dahil her ortamda erkeklerle omuz omuza mücadele ettiğini söyledi. Türk kadınının her konuda başarılı başarılı olabileceğine herkesin inanması gerektiğini de vurgulayan Daşıyıcı, aday olma sebeplerinden birinin de bu olduğunu dile getirdi.

Kıyafetine de değinen Daşıyıcı, ''Türk kadınına her şey yakışır. Kot pantolon da, mini etek de, başörtüsü de'' dedi. Bu nedenle bugün köylü kıyafetleri giyerek ve başörtüsü takarak propaganda çalışmasına çıktığını kaydeden Daşıyıcı, ''Türk kadınının başörtüsü budur. Biz çocukluğumuzdan beri bunu böyle bildik'' diye konuştu.

Reklam
Reklam

Daşıyıcı, 12 Hazirana kadar çalışmalarını sürdüreceğini ve topluma gerekli mesajları vermeye çalışacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: