Bağımsız Denetçiler, Sakarya'da Eğitilecek

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SAÜSEM) Bağımsız denetçilere yönelik düzenlenecek eğitimlerde, yaklaşık 5 bin denetçiye, denetim, Türk Ticaret Kanunu ve

Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SAÜSEM) Bağımsız denetçilere yönelik düzenlenecek eğitimlerde, yaklaşık 5 bin denetçiye, denetim, Türk Ticaret Kanunu ve finansal yönetim konularında bilgi verilecek.

SAÜSEM'den yapılan yazılı açıklamada, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tarafından oluşturulan bağımsız serbest denetçilere yönelik eğitim programının, Türk Akreditasyon Kurumu'na (TÜRKAK) akredite olan Türkiye'deki tek eğitim merkezi olan SAÜSEM'de verileceği belirtildi.

Reklam
Reklam

Açıklamada, görüşlerine yer verilen SAÜSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Zengin, şunları söyledi:

"Denetim, Uluslararası Finansal Raporlama Standardı (UFRS), Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim Modüllerinden oluşan eğitim, toplam 148 ders saatini içeriyor. Denetim ve UFRS, örgün ve online eğitim, Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim Modülleri ise sadece online eğitim olarak gerçekleştirilecek ve tüm modüller, 10'ar saatlik canlı danışmanlıkla desteklenecek."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: