Bağımsız Denetçiler, SAÜSEM'de Eğitilecek

Bağımsız denetçiler, Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SAÜSEM) eğitim alacak.

Bağımsız denetçiler, Sakarya Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi'nde (SAÜSEM) eğitim alacak.

SAÜSEM'den yapılan yazılı açıklamada, 660 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname uyarınca Kamu Gözetimi ve Denetimi Kurumu tarafından oluşturulan bağımsız serbest denetçilere yönelik eğitim programının düzenleneceği kaydedildi.

SAÜSEM'in Türk Akreditasyon Kurumu (TÜRKAK) tarafından Türkiye'de akredite olan tek eğitim merkezi olduğunu vurgulanan açıklamada, görüşlerine yer verilen SAUSEM Müdürü Yrd. Doç. Dr. Hayrettin Zengin, şunlar söyledi:

Reklam
Reklam

"Denetim, UFRS, Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim modüllerinden oluşan eğitim, toplam 148 ders saatini içeriyor. Denetim ve UFRS, örgün ve online eğitim, Türk Ticaret Kanunu ve Finansal Yönetim modülleri ise sadece online eğitim olarak gerçekleştirilecek ve tüm modüller, 10'ar saatlik canlı danışmanlıkla desteklenecek. Eğitimlerde, denetim, UFRS, Türk Ticaret Kanunu ve finansal yönetim konularında dersler verilecek."

Muhabir: Mehmet Özcan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: